Leveranciers van grootkeukenapparatuur

Bij de NVLG vindt u leveranciers van grootkeukenapparatuur die getoetst zijn en positief scoren op deskundigheid, betrouwbaarheid en servicegericht zijn. Deze leveranciers van grootkeukenapparatuur ontvangen een keurmerk en worden leden genoemd. Ze zien hun belangen behartigd door de NVLG. Deze treedt onder andere op als spreekbuis voor alle leveranciers van grootkeukenapparatuur of heeft inspraak bij wet- en regelgevingen.

Laat uw keurmerk zien
Leveranciers van grootkeukenapparatuur die lid zijn van de NVLG en voldoen aan de kwaliteitseisen ontvangen een keurmerk en een vermelding op de site van de NVLG. Het keurmerk mag ook gevoerd worden op de eigen website en bij andere reclame-uitingen. Een aansluiting bij de NVLGzorgt voor aanzien en laat zien dat u een organisatie bent met wie het prima zaken doen is.

Leveranciers van grootkeukenapparatuur met een vermelding op de NVLG-website maken bovendien meer kans op bezoekers op de eigen website. Maandelijks heeft de NVLG meer dan 70.000 hits en wordt er veelvuldig doorgelinkt naar sites van leden.

De meerwaarde van een NVLG-lidmaatschap
Zoals hierboven al te lezen viel, brengt een lidmaatschap van het NVLG leveranciers van grootkeukenapparatuur dus veel meer dan alleen een keurmerk.