Leden van de NVLG kunnen op afroep gebruik maken van de diensten van de Juridische Helpdesk. De helpdesk biedt de volgende voordelen:

  • altijd ondersteuning beschikbaar wanneer u dit nodig heeft
  • alle diensten worden geleverd tegen een vast, transparant en gereduceerd tarief
  • geen vaste kosten – alleen betalen voor juridische ondersteuning op afroep

Gereduceerd tarief voor NVLG-leden

Om als NVLG-lid direct in contact te komen, kunt u via het NVLG intranet contact opnemen met de Juridische Helpdesk.

Diensten en tarieven

Gratis Mail en Call Back

Wanneer u als NVLG lid een juridische vraag of probleem heeft kunt u in een gratis gesprek van 15 minuten met een juridisch expert afstemmen welke mogelijkheden er zijn om het op te lossen.

Legal Screen van juridische documenten

Voor de leden van de NVLG wordt een screening van het eerste juridische document gratis uitgevoerd. Screenen is het signaleren van juridische risico’s in uw documenten. Juridische risico’s kunnen de continuïteit van de bedrijfsvoering financieel beïnvloeden. Bij een juridisch document kunt u bijvoorbeeld denken aan leveringsvoorwaarden, contracten en arbeidsovereenkomsten. Voor vervolgdocumenten geldt een tarief van € 175,- per document ex BTW.

Legal Scan: juridische doorlichting van uw bedrijf

Voor het juridische doorlichten van bedrijven is een Legal Scan ontwikkeld, die is gebaseerd op een groot aantal praktijksituaties. De Legal Scan is een software instrument waarmee binnen een tijdsbestek van twee uur uw bedrijf juridisch wordt doorgelicht door een juridisch expert. Alle juridische aspecten van de ondernemingsactiviteiten worden via de scan in beeld gebracht. Zo krijgt u inzicht in mogelijke juridische risico’s in de bedrijfsvoering en wordt de basis gelegd voor een blijvende verbetering. De leden van de NVLG krijgen op het uitvoeren van de scan en het opmaken van een rapport een korting van 50% op het normale tarief van € 500,- ex BTW.

Juridisch Management

Door juridisch management als vast onderdeel op te nemen in de bedrijfsvoering voorkomt u problemen en hoge kosten. Dat kan worden gerealiseerd door onze juristen die op tijdelijke basis uw onderneming ondersteunen, bijvoorbeeld op basis van detachering of een specifieke (interim)opdracht. Dit kan worden uitgevoerd op basis van een vaste prijsafspraak per dagdeel of op basis van een uurtarief. De leden van de NVLG krijgen een korting van 10% op het uurtarief van € 125,- ex BTW.

De Juridische Helpdesk wordt mogelijk gemaakt door EasyLawyer – www.easylawyer.com