Actueel

Jent de Vries nieuw bestuurslid NVLG-bestuur

‘Voor de korte termijn is het belangrijk dat er zo snel mogelijk…
Uwe Reimer

Digitale onderzoeken afvalketen grootkeukenapparatuur afgerond

Op de komende algemene ledenvergadering van de NVLG eind juni…

NVLG wil wijziging hygiënecode professionele horecavaatwassers

Op initiatief van de Focusgroep Vaatwassers is de NVLG onlangs…

3D Food Printing Conference: een blik in de toekomst

Op 21 april jl. vond de eerste editie van de 3D Food Printing…

In 2015 opnieuw fiscaal voordeel met investeringsaftrek voor milieu- en energie

Op 30 december zijn zowel de Milieulijst 2015 als de Energielijst…

Met beter meten en structureren krijgt de actieve MVO-ondernemer meer effect

Het Nederlandse MKB vindt MVO belangrijk. Dat blijkt uit onderzoek…
NVLG-logo

Uitvoeringsplan NVLG ligt prima op koers

Het uitvoeringsplan NVLG 2013-2016, dat is opgesteld naar aanleiding…

Let op WWZ bij contractverlengingen

De Wet Werk en Zekerheid treedt in werking op 1 januari 2015.…

Praat mee over de startnotitie 'Verwijderingsbijdrage'

Woensdag 22 oktober organiseert de NVLG een speciale ledenbijeenkomst…

Grootkeukentrends

Big Green Eggs stelen de show in open lijnkeuken

De open lijnkeuken van Hampshire Hotel Fitland Level…

Doseren, vullen en sealen van voedingsmiddelen in één apparaat

Het Belgische bedrijf Atlantic Engineering toonde op de verpakkingsbeurs…

Pilot tegen voedselverspilling in ziekenhuis en revalidatiecentrum

Het Groene Hart Ziekenhuis en het Centrum voor Reuma en Revalidatie…

Markttrends

Zorgmarkt

Veranderingen in de zorgmarkt

Het is afwachten welk effect de veranderingen in wetgeving hebben…
Kroketten op brood

‘Kwekkeboom Oven volwaardig alternatief voor frituren’

Veel minder derving, geen verschil in smaak met de gefrituurde…

NVLG: regeling verwijderingsbijdrage moet zowel werk- als betaalbaar zijn!

De NVLG  is actief aan het lobbyen voor de oprichting van een…

Cateraars en overheid streven naar langere contracten

Cateringorganisaties gaan samen met de rijksoverheid de inzet…
Suzanne Stienen

Voedselbesteding in de zorg trekt in 2016 weer aan

Vanwege de toenemende zorgvraag zal de totale voedselbesteding…

Strandhoreca groeit hardst in Noord-Holland en Zeeland

Het aantal strandbedrijven in Nederland is het afgelopen jaar…

Projecten

NVLG ontwikkelt bijzondere grootkeukenopleiding

Zoetermeer –   De Nederlandse vereniging van leveranciers…
Brood Ikazia

Bijzonder brood brengt smaak bij patiënten weer terug

Medicijngebruik en chemokuren kunnen de smaak bij oncologische…

Topcentrum voor voeding en bewegen

Provinciale Staten van Gelderland hebben besloten een topcentrum…