Communicatie

Delen & Inspireren

Communicatie is een van de belangrijkste kernactiviteiten van de NVLG. Wij inspireren en delen onze kennis door:

  • Door het beschikbaar stellen van Grootkeuken.nl, het externe kennisplatform dat fungeert als dé kennisautoriteit op het gebied van grootkeukentechniek.
  • Verschillende communicatiekanalen te gebruiken.

  • Het opzetten van een intern portaal waar leden kennis kunnen vinden en delen met elkaar.
  • Communicatie experts bij elkaar te laten komen en mee te laten denken over de behoeften en ontwikkelingen binnen de markt.

Grootkeuken.nl

Grootkeuken.nl is hét kennisplatform op het gebied van grootkeukentechniek. Actuele trends, tips en kennis bieden startende maar ook ervaren grootkeuken gebruikers handvaten bij het inrichten van de beste professionele keuken. In samenwerking met NVLG-leden en een gerenommeerde redactie wordt er ingespeeld op de vragen vanuit de markt. Kortom Grootkeuken.nl is het platform voor professionals door professionals!

Naar het platform

Communicatie Commisie

De communicatie commissie bestaat uit experts van verschillende NVLG-leden die opereren binnen de grootkeukensbranche en gespecialiseerd zijn op het gebied van communicatie. Meerdere keren per jaar komen zij bij elkaar om mee te denken over de ontwikkelingen binnen de branche. Daarbij denken ze actief mee met de verschillende kernactiviteiten van de NVLG. De commissie stelt zich ten doel zowel de interne- als de externe communicatie te bevorderen, te verbeteren, te evalueren en te borgen.

Maak kennis met onze sociale media kanalen:

NVLG

Grootkeuken.nl

Grootkeuken.nl