GrootkeukenGarant

Het keurmerk van de grootkeukenbranche

Het GrootkeukenGarant is een keurmerk dat zekerheid biedt. Alle NVLG-leden zijn dragers van het keurmerk en garanderen daarmee kwaliteit, verantwoord ondernemen en heldere communicatie. Met het GrootkeukenGarant weet de klant waar hij aan toe is. 

Kwaliteitscriteria

Kwaliteitscriteria geven richting. Ze maken namelijk inzichtelijk aan welke kwaliteiten NVLG-leden dienen te voldoen en wat de afnemer mag verwachten. Leveringsvoorwaarden spelen o.a. een belangrijke rol binnen het keurmerk.

Al onze leden zijn ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel en zijn minstens 5 jaar belangrijke spelers op de Nederlandse markt als grootkeukenleveranciers.

Ook vindt een registratie plaats van verkochte apparatuur, waarbij tevens de levertijd en de garantietermijn wordt vastgelegd. Een volledig overzicht van alle kwaliteitscriteria en de gedragscode vind je hier.

Meer informatie

De Geschillencommissie

Mocht er iets misgaan tijdens een verkoopproces kan de Geschillencommissie een uitkomst bieden. De Geschillencommissie behandelt klachten van ondernemers tegen een bedrijf op het gebied van koudetechniek, luchtbehandeling en grootkeukens. Zij helpen je graag en doen er alles aan om samen met jou en de tegenpartij tot een oplossing te komen.

Meer informatie

MVO

De NVLG zet zich in om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) binnen de grootkeukenbranche aan te moedigen. Dit door activiteiten te organiseren en de boodschap breed uit te dragen. MVO richt zich niet alleen op het effect van winst, maar ook op de gevolgen voor mensen binnen en buiten het bedrijf. Het milieu speelt hierbij een grote rol. Het is daarom vooral maatwerk met een innovatief maatschappelijke karakter.

Meer informatie