Grootkeukentechniek; NEN-3140: Voldoende Opgeleid Persoon (VOP)

Veiligheid, gezondheid en welzijn zijn zeer belangrijke aspecten op de werkvloer. Niet voor niets benadrukt de Arbo-wet dat dit onder de verantwoordelijkheden van zowel de werkgever als werknemer vallen. Volgens deze wet moeten werkgevers voldoende voorlichtingen geven over de werkomstandigheden van de werknemer.

De cursus VCA-Basisveiligheid  voorziet in deze eis. Het doel van de cursus is het herkennen van risico’s tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en daarover controle hebben. Het certificaat VCA-Basisveiligheid heeft zich de laatste jaren bewezen als meest erkend certificaat op het gebied van veiligheid en is bovendien voor alle branches toepasbaar!

Snelle informatie

Vooropleiding
Geen elektrotechnische kennis noodzakelijk.
Lestijden
In overleg
Duur
1 dag
Startdatum 
In overleg
Locatie
Tech Campus Nieuwegein, regionaal of in company
Branchecertificaat
Certificaat NEN 3140:VOP
Kosten
€ 320,- ex btw

Toelatingseisen

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig of elektronische kennis noodzakelijk.

Na het volgen van training ‘NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)’ weet jij hoe je volgens de actuele regelgeving mag werken in de omgeving van elektrische installaties. Daarbij heb je relevante elektrotechnische basiskennis gekregen en kun je bijvoorbeeld moeiteloos installaties spanningsloos maken.

Open inschrijving

De start van de opleiding is op basis van een open inschrijving. Bij voldoende aanmeldingen wordt de datum bekend gemaakt.

Geslaagd!

Na het volgen van deze cursus ontvang je de certificaat NEN 3140:VOP. Let op: deze certificaat dient na 3 jaar een herinstructie te krijgen en is dus periodiek geldig.

Kosten

De kosten bedragen €320,- exclusief BTW.

Tech Campus

Tech Campus Nieuwegein, regionaal of in company

Download

Alles in één PDF?

Download de brochure >

Aanmelden

Word Grootkeuken Expert!

Naar de website >