HACCP verkorte cursus Hygiënecode

In de Hygiënecode voor de horeca staat beschreven hoe je zorgt dat het eten en drinken veilig voor de gasten is. Dit noemen we ook wel: voedselveiligheid of HACCP. Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels uit deze code, voldoet aan de Nederlandse wetgeving. In deze verkorte cursus leer je wat de regels zijn voor de processen in een horecabedrijf zoals inkoop, opslag, bereiding, presentatie en de regels zijn voor de basisvoorwaarden inrichting van bedrijfsruimten, hygiëne, schoonmaak, temperatuursbeheersing en meer.

Snelle informatie

Vooropleiding
Niet van toepassing
Lestijden
Niet van toepassing
Duur
E-learning
Startdatum 
In overleg
Locatie
Niet van toepassing
Branchecertificaat
HACCP certificaat
Kosten
€ 75,- (inclusief éénmaal herexamen)

Toelatingseisen

Geschikt voor iedereen die in een grootkeuken werkzaam is, maar niet direct betrokken is bij de bereiding van gerechten.

Kennis van de HACCP eisen uit de Hygiënecode voor de horeca. Tijdens deze verkorte cursus komen onderwerpen aan bod als de

  • De kritische processen (CCP’s),
  • Regels die gelden voor voedselveiligheid in een horecabedrijf (basisvoorwaarden),
  • Regels gelden bij de processen in een horecabedrijf.

Startdatum

In overleg.

Geslaagd!

Na het volgen van deze cursus ontvang je een HACPP certificaat.

Kosten

De kosten bedragen €75,- inclusief één herexamen.

Locatie

Niet van toepassing.

Download

Alles in één PDF?

Download de brochure >

Aanmelden

Word Grootkeuken Expert!

Naar de website >