Kennis

Kennis delen om te vermenigvuldigen

De NVLG ontwikkelt kennis voor zowel de leden als voor de markt. Om als kennisplatform te kunnen fungeren zijn er verschillende activiteiten gerealiseerd:

  • Zo is er een grootkeuken opleiding opgezet voor zowel zij- als nieuwe instromers.
  • Blijven we onze focusgroepen continueren, uitbouwen en ontwikkelen we nieuwe.
  • Zorgen we ervoor dat de wet- en regelgeving voor onze leden binnen handbereik is.
  • Geven we invulling aan milieuprestaties van grootkeukenapparatuur binnen de bebouwde omgeving.
  • Breiden we de kwaliteitsstandaarden binnen de markt verder uit.

Opleiding Grootkeukentechniek

In samenwerking met OTIB en ROC Midden Nederland heeft de NVLG opleidingen gerealiseerd, speciaal voor de grootkeukentechniek. Deze zijn ontwikkeld om zowel jongeren als zij-instromers enthousiast te maken voor dit specifieke vakgebied. Jongeren en werknemers uit andere technische vakgebieden kunnen zich laten scholen tot expert in de grootkeukentechniek.

Naar de opleiding

GrootkeukenGarant

Het GrootkeukenGarant is een keurmerk dat zekerheid biedt. Grootkeukenleveranciers met dit keurmerk bieden kwaliteit, ondernemen verantwoord en communiceren in een duidelijke taal. Zo weet de afnemer altijd waar hij aan toe is. Lees meer over MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), de geschillencommissie en de gedragscodes van de NVLG

Naar Grootkeukengarant

Focusgroepen koelapparatuur en vaatwassers

Meerdere malen per jaar komen experts bij elkaar om kennis te delen op het gebied van koelapparatuur en vaatwassers. Tijdens deze bijeenkomsten ontwikkelen ze nieuwe ideeën, brengen ze moeilijkheden in kaart en inspireren ze elkaar.