+31(0) 30 2412 021+31(0) 30 2412 021
+31(0) 30 2412 044

Alto-Shaam – “Altijd een oplossing voor de professionele keuken”

Alto-Shaam is leider in het ontwikkelen van geavanceerde systemen ontworpen om operationele – arbeidskosten te besparen, met veel aandacht voor de voedsel veiligheid, milieu en het verbeteren van efficiënt gebruik.

Groei en innovatie

Alto-Shaam bestaat al meer dan een halve eeuw, maar is nog steeds een snel groeiend bedrijf. Innovatieve technieken spelen altijd een belangrijke rol – erkenning van nieuwe trends; nieuwe technieken; en een toegewijde klant begeleiding, Hands-On training en een uitgebreide service ondersteuning. Naast onze In-House test keukens en training faciliteiten heeft Alto-Shaam meer dan 60 training locaties en nog veel meer geautoriseerde service punten in de USA en verder in vele belangrijke internationale locaties. Naast de kantoor en fabriek ’s vestiging in Menomonee Falls Wisconsin USA heeft Alto-Shaam kantoren in Canada, Frankrijk, Duitsland, Singapore, Shanghai en Nederland. Op dit moment heeft Alto-Shaam importeurs in meer dan 50 landen buiten de USA. Met Alto-Shaam heeft u een solide betrouwbare partner met de mogelijkheden van een uniek leveringsprogramma welke voor elke ondernemer oplossingen biedt ten aanzien van de voorbereiding, bereiden, het warm houden, de presentatie, de uitgifte en het terug koelen. Alto-Shaam is wereldwijd niet alleen de specialist in Cook & Hold en Halo Heat technologie maar is in Amerika ook marktleider op het gebied van Combi steamers waarvan de nieuwe generatie PRO formance Combi steamer in de 2e helft van 2014 op de markt is gekomen.

Alto-Shaam levert kwalitatief, innovatief en technisch zeer hoogstaande producten. Alto Shaam bied een uitgebreide ondersteuning, ten aanzien van het complete assortiment, waarbij de dealer en de klant centraal staan.

Alto Shaam “Culinary Institute”

Alto Shaam is gevestigd in Utrecht. Daar is een prachtige showroom en het ‘’Culinary Institute”, de demonstratieruimte en trainingscentrum om deze service en ondersteuning mogelijk te maken. Met behulp van producttraining en workshops word de dealer en klanten geïnformeerd over het totale assortiment van Alto-Shaam. Er worden demonstraties georganiseerd om potentiële klanten te informeren over alle mogelijkheden van de apparatuur. Alto Shaam adviseert de dealer bij elk project tot in detail en zal ondersteuning en informatie aanbieden wanneer nodig. Verder bied Alto-Shaam na plaatsing van de apparatuur, de volledige uitleg, koeltechnische begeleiding en ondersteuning aan voor u en de klant. Tot slot kunnen servicemonteurs worden getraind en opleiden om alle service en onderhoud aan de geleverde apparatuur te kunnen uitvoeren. Alto-Shaam is een wereldwijd snel groeiend dynamisch bedrijf met een toonaangevende, solide naam. Innovatieve technieken, (h)erkenning van nieuwe trends, nieuwe technieken, toewijding aan de klant, begeleiding, Hands-On training en een uitgebreide service ondersteuning spelen hierbij een belangrijke rol. Ons doel is Alto-Shaam te laten uitgroeien naar een onmisbare en zeer betrouwbare partner in elke keuken in de Benelux. Dit kunnen we alleen realiseren door samenwerking met gerenommeerde en betrouwbare partners die, net als wij, een hoge mate van service en deskundigheid in relatie met onze klanten in de professionele keukens nastreven.

Postadres
Atoomweg 64, 3542AB Utrecht