Verified
+31 (0) 30 241 06 66+31 (0) 30 241 06 66
+31 (0) 30 241 08 50

Beuk Horeca is een veelzijdige totaalleverancier op het gebied van horeca-apparatuur, koeltechniek en grootkeukentechniek. U kunt bij ons terecht voor zowel de levering van als de service aan deze apparaten. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor airconditioning en luchtbehandeling, grootkeukengereedschap en kleinmaterialen voor bijvoorbeeld de horeca. Dankzij het veelzijdige aanbod van Beuk Horeca kunt u voor uw volledige grootkeukeninrichting terecht op één adres. En dat waarderen onze klanten.

Beuk Horeca

Aanpassingen maken we mogelijk
Omdat Beuk Horeca in het bezit is van een eigen RVS-productiefabriek in Utrecht zijn we, indien gewenst, prima in staat aanpassingen te maken aan uw keukeninrichting. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende wetten en regelgeving, zoals HACCP en de arbo-eisen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit spelen een grote rol binnen Beuk Horeca. Met hoogwaardige producten, de mogelijkheid tot maatwerk, goede service (flexibel, snel en niet alleen van 9 tot 5) en passend advies aan onze klanten, heeft Beuk Horeca zich bewezen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming die zich blijft ontwikkelen.

Ons bedrijf is snel te vinden

Dankzij de centrale ligging in het midden van Nederland (Utrecht), direct aan de snelwegen is Beuk Horeca gemakkelijk bereikbaar.

 

Postadres
Atoomweg 68, 3542AB Utrecht