Verified
+31 (0) 79 345 15 15 +31 (0) 79 345 15 15 
+31 (0) 79 342 31 43

Bouter BV is als toonaangevend bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek dé specialist op het gebied van het inrichten van grootkeukens, bedrijfs- en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, plaza’s en horeca-gelegenheden. Met meer dan 80 medewerkers en 30 jaar aan ervaring zijn talloze projecten van Bouter tot grote tevredenheid van de klanten ingericht. Daarnaast beschikt Bouter over de Bouterwebshop (http://www.bouterwebshop.nl), waar men terecht kan voor losse apparatuur en gebruiksartikelen zoals bijvoorbeeld reinigingsmiddelen en filterpapier.

Wat we willen

De visie van Bouter is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten en het opleveren van een kwaliteitsproject als geheel. Ons verkoopprogramma is gebaseerd op deze visie. Bouter is bijvoorbeeld businesspartner van Küppersbusch, Ambach, CaterTech, Rational, Hobart, Groku, Meiko, Blanco, Vianen, Nu-Air en Gram. Dit zijn allemaal gerenommeerde merken die zichzelf bewezen hebben in kwaliteit en betrouwbaarheid.

Behalve naar het leveren van kwaliteitsproducten streeft Bouter ook voortdurend naar verbetering van de kwalitatieve organisatie. Een transparante organisatie, een VCA**-certificering en ISO-certificeringen zijn hiervan enkele voorbeelden.

Meer weten over Bouter?

We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om uw plannen aan ons voor te leggen. Een gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Postadres
Postbus 674, 2700AR Zoetermeer