Verified
+31 (0) 800 14 78 96 32+31 (0) 800 14 78 96 32
+31 (0) 40 281 84 36

Sinds 1980 maakt BRITA Professional professionele filtersystemen voor het behandelen van drinkwater of voor gebruik in restaurants en cateringbedrijven.

Niet alleen drank en voedsel

Veel horecagelegenheden gebruiken BRITA Professional producten niet alleen voor het optimaliseren van de waterkwaliteit voor dranken en voedsel, maar ook voor schoonmaakwerkzaamheden. BRITA Professional heeft dan ook de juiste filter voor elke toepassing, aangepast aan de betreffende wateranalyse. De apparaten worden eenvoudig vóór het koffiezetapparaat, de vendingmachine, de combinatiestomer of vaatwasser bevestigd, waardoor ze niet alleen zorgen voor een uitstekende smaak bij het bereiden van voedsel en dranken, maar ook de apparatuur beschermen tegen kalkaanslag.

Wij leveren kwaliteit

BRITA Professional producten voldoen aan een aantal hoogstaande kwaliteitsnormen. De kwaliteit, die wordt bereikt met hoogwaardige technologie, wordt gegarandeerd door verschillende interne en externe kwaliteitstests. Zelfs de grondstoffen die worden gebruikt om de filtersystemen mee te produceren, worden regelmatig getest in onze onderzoekslaboratoria. Tijdens het productieproces worden regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd. De filters worden onderworpen aan complexe testprocedures om er zeker van te zijn dat alle watergeleidende componenten goed afgesloten en lekvrij zijn. Er worden meerdere analyses uitgevoerd om de perfecte kwaliteit van het gefilterde water te kunnen aantonen, gevolgd door een visuele controle van de filter. Behalve dit interne kwaliteitsbeheer laat BRITA Professional ook externe beoordelingen uitvoeren. Zo controleert het beroemde onafhankelijke Technisch Inspectiebureau TÜV de consistente kwaliteit van BRITA Professional producten. TÜV kent de BRITA Professional Waterfilters en alle watergeleidende filtercomponenten (voorbereidende media en filtercomponenten) regelmatig de certificering ‘levensmiddelenkwaliteit’ toe. Kortom, kiezen voor BRITA Professional is kiezen voor kwaliteit.

Postadres
Kanaaldijk-Noord 109G, 5642JA Eindhoven