Verified
+31 (0) 30 686 50 98 +31 (0) 30 686 50 98 
+31 (0) 30 686 53 66 

Eissens FSE Trading Company BV is leverancier van grootkeukenapparatuur en kleinkeukenmaterialen. De apparatuur die Eissens FSE Trading Company BV levert wordt in samenwerking met een aantal gespecialiseerde Nederlandse dealers toegepast in professionele horecakeukens, bedrijfsrestaurants, bedrijfs-en partycatering en de gespecialiseerde vakdetailhandel. Onze producten zijn dus gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit.

Meer over Eissens FSE Trading Company BV

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van de producten van Eissens FSE Trading Company BV of in een advies bij de inrichting van uw bedrijf, dan bent u van harte welkom in onze vernieuwde showroom in IJsselstein. Uiteraard kunt u ook kijken op één van onderstaande websites of telefonisch contact opnemen met één van onze collega’s.

Kom een kijkje nemen

Kookstudio IJsselstein wordt door Eissens FSE Trading Company BV gebruikt voor demonstraties, workshops en kookclinics voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wilt u dus graag een keer ervaren wat er met onze producten mogelijk is? Kom dan gerust eens langs bij de Kookstudio.

Postadres
Kamerlingh Onneslaan 21, 3401MZ, Ijsselstein