Verified

Electro Calorique Systems is dé specialist op het gebied van transport, verwarmen (regenereren) en warm houden van maaltijden. Ons werkgebied is de intramurale gezondheidszorg. Behalve een productlijn voor het verdelen van warme maaltijden is er bij Electro Calorique Systems tevens een productlijn voor het serveren van dranken, broodmaaltijden en extra verstrekkingen.

Nieuw, bijna nieuw of gehuurd

Het overgrote deel van het assortiment van Electro Calorique Systems wordt geïmporteerd uit onze twee fabrieken met dezelfde naam: Electro Calorique. We beschikken niet alleen over nieuwe leveringen, maar hebben ook over een groot aantal huurapparaten op voorraad. Het technisch onderhoud wordt door een eigen team van specialisten verricht.

In sommige gevallen kiest Electro Calorique Systems samen met onze opdrachtgever voor een mix van nieuwe, huur- en bijna nieuwe producten. Met creatieve oplossingen voor de korte, middellange en lange termijn kan zo een optimale exploitatie worden bereikt.

Puur vakmanschap

Door uitsluitend met eigen, specialistisch technische medewerkers te werken gaat Electro Calorique Systems langlopende contracten met een complete TCO aan.

Postadres
Voorerf 1 , 4824GM Breda