Verified
+31 (0) 76 548 10 00 +31 (0) 76 548 10 00 
+31 (0) 76 548 12 22 

Fri-Jado is een organisatie met van oorsprong een breed werkveld. U vindt ons terug in de foodretail, de foodservice en de non-foodretailsector. In Nederland houdt Fri-Jado zich voornamelijk bezig met koeltechniek, elektrotechniek, beveiliging en winkelautomatisering. Fri-Jado Super Service is een onafhankelijke en landelijk opererende serviceorganisatie, die ervoor zorgt dat u op uw apparatuur en installaties kunt vertrouwen.

Al uw apparatuur onder één dak

Omdat Fri-Jado Super Service merk-onafhankelijk is, kunt u al het onderhoud aan uw apparatuur bij ons onderbrengen. Onze vakmensen hebben de kennis om uw apparatuur en installaties goed te onderhouden, ook preventief. Mocht er toch een reparatie nodig zijn, dan is dat geen probleem. Onze servicemonteurs zijn er om u te ontzorgen en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u weer snel verder kunt. Fri-Jado Super Service is uw adres op het gebied van installatie, onderhoud en service aan grootkeukenapparatuur.

Contractmogelijkheden

Fri-Jado Super Service hanteert contracten met verschillende contractafspraken die aansluiten bij de huidige moderne bedrijfsvoering. Zowel het aangaan van contracten voor preventief onderhoud als het aangaan van contracten met een zeer uitgebreide dekking behoort tot de mogelijkheden. Een servicecontract van Fri-Jado Super Service is de beste garantie voor de grootst mogelijke bedrijfszekerheid en de laagste operationele kosten.

Postadres
Postbus 402, 4870AK Etten-Leur