Verified

H.R. Techniek is een bekende naam binnen de grootkeukens, voornamelijk voor de drie noordelijke provincies. Vanuit onze vestiging in Zevenhuizen (Groningen) zijn wij namelijk snel ter plaatse en kunnen wij snel leveren. H.R. Techniek levert installaties voor koken, koelen, vriezen en reinigen.

Wat bieden we u? 

Bij H.R. Techniek kunnen we leunen op 30 jaar aan ervaring. Dit betekent dat we een brede kennis hebben opgebouwd en voor bijna alle problemen wel een oplossing hebben. Onze koel-, vries-, kook- en reinigingsinstallaties zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden onderhouden door onze vakkundige monteurs. Deze onderhoudsservice geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week.  H.R. Techniek is prima in staat projecten op maat te leveren en kan bij een defect ook een enkel stuk in uw grootkeuken vervangen. Zo bespaart u kosten.

Erkend installateur

H.R. Techniek is een SEI-erkend installateur voor gas, water en elektra en tevens een erkend STEK-installateur voor de koeltechniek. Wij bieden een goede service aan fabrikanten, instellingen en anderen.

De klant is koning 

Bij H.R. Techniek staat de klant op de eerste plaats. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en maatwerk. Dankzij onze service kunnen wij u 24 uur per dag hulp bieden bij storingen.

Postadres
Kokswijk 39, 9354BV Zevenhuizen