Horeca.com is de toonaangevende leverancier van horeca apparatuur en benodigdheden op het web. Horeca.com levert duizenden merk producten, vrijwel direct uit voorraad. Vrijwel dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste producten. Gemakkelijk besteld, razendsnel thuisbezorgd, tegen de laagste prijzen en met de beste klantenservice. Bij Horeca.com vind je het!

Horeca.com is een zusteronderneming van een van de grootste totaal-leveranciers in de Benelux op het gebied van horeca apparatuur, koeltechniek en grootkeukentechniek. Dit zusterbedrijf is al meer dan 37 jaar proactief in de markt en eveneens zeer gezond en succesvol en beschikt naast een zeer grote voorraad in eigen magazijnen, een eigen project- en tekenbureau, een eigen service- en plaatsing dienst voor zowel koeltechniek als grootkeukentechniek, ook over een eigen RVS maatwerk fabriek.

Horeca.com is gespecialiseerd in het leveren via internet van, met name A-merk / 1e klas horeca-apparatuur en benodigdheden tegen zeer scherpe internetprijzen, maar met winkel service.

We zijn een gezonde, winst genererende onderneming waar we met plezier werken.

Horeca.com beschikt naast eigen programmeurs en IT-specialisten over een team zeer ervaren grootkeuken / horeca-specialisten die haar (potentiele) klanten graag van deskundig advies voorzien.

Door de uitgekiende software en logistiek en aanzienlijke voorraad, zijn wij over het algemeen in staat, de bestelde goederen, zeer snel te kunnen uitleveren. Meer dan 90% van de artikelen wordt binnen 3 dagen bij de klant afgeleverd.

Horeca.com biedt tegen meerprijs ook een installatie service, waarbij de bestelde apparatuur desgewenst ook geplaatst en aangesloten kan worden.

Onder andere door het aanzienlijke inkoopvolume en het zeer efficiënte systeem biedt Horeca.com een unieke laagste prijsgarantie.

Horeca.com is duidelijk geen zogenaamde “zolderkamer of garage webshop” welke verkopen voor bodemprijzen, maar waar u als koper het mag uitzoeken in geval van garantiegevallen of storingen. (Als er al geleverd word door dat soort partijen) !

Onze klanten kunnen bij Horeca.com kopen voor internet prijzen maar met winkel service. Dat is waar wij voor staan!

Horeca.com gelooft in kennis. In focus. In specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting doen we daarom één ding: webwinkels maken waar we trots op zijn. Inmiddels leveren we onze horeca apparatuur en horeca benodigdheden in de Benelux (maar ook vaak in vele andere landen in de wereld) via meer dan 102 gespecialiseerde webshops en 1 fysieke afhaallocatie. Een aanpak waarmee we al jaren op rij heel hard groeien in Nederland en België.

Een kleine greep uit onze shops naast horeca.com; barkoeling-webshop.nl, blastchiller-webshop.nl, grootkeuken-webshop.nl, handendroger-webshop.nl, hoogrendementfriteuse-webshop.nl, horecakraan-webshop.nl, houtoven-webshop.nl, ijsblokjesmachine-webshop.nl, keukenmachine-webshop.nl, koelcel-webshop.nl, koelingoutlet-webshop.nl, koeling-webshop.nl, koelvitrine-webshop.nl, koffiezetapparaat-webshop.nl, kronus-webshop.nl, magnetron-webshop.nl, pizzaoven-wenshop.nl, professionelekoeling.nl, rekwerk-webshop.nl, slagroommachine-webshop.nl, snijmachine-webshop.nl, steamer-webshop.nl, sushivitrine.nl, vaatwasmachine-webshop.nl, vacuummachine-webshop.nl, vacuumzakken-webshop.nl, wijnkoeling-webshop.nl, en nog heel veel meer.

In onze webshops vind u alle beschikbare informatie, zoals brochures, video’s, handleidingen etc.

Maar mocht u toch nog vragen hebben, kunt u ons bereiken via de telefoon, e-mail en onze handige chat functie. 

Horeca.com is de trotse bezitter van een NVLG-keurmerk. Dit toont aan dat wij kwaliteit en een goede service leveren en dat onze deskundigheid zichtbaar is. Kortom, een aanschaf bij Horeca.com is een aanschaf waar u op kunt vertrouwen.