Verified
+31 (0) 20 691 84 99+31 (0) 20 691 84 99
+31 (0) 20 691 87 68

Hoshizaki Europe is producent en leverancier van een breed assortiment aan apparatuur voor keukens en voedselverwerkende bedrijven. Wij zijn de nummer 1 in commerciële ijsmachines en de op na grootste in koelapparatuur, en leveren enkel kwaliteitsproducten die getest worden met de nieuwste technologie. Producten van Hoshizaki Europe ondergaan bovendien diverse kwaliteitscontroles.

Verschillende mogelijkheden

Hoshizaki Europe’s uitgebreide aanbod bestaat uit heel veel verschillende producten: van ijsmachines en ijsdispensers, tot sushivitrines, koel- en vriesinstallaties en apparatuur voor waterelektrolyse. Stuk voor stuk zijn dit producten die uitstekend presteren op het gebied van productiecapaciteit en energie-efficiëntie. Niet voor niets heeft Hoshizaki in 2008 de Apria Innovation Award for Technical Equipment gewonnen voor het product ROX.

Service en onderhoud

U kunt bij Hoshizaki Europe niet alleen terecht voor grootkeukenapparatuur, maar ook het onderhoud en eventuele reparaties kunt u door ons uit laten voeren. Hoshizaki Europe voorziet u van reserveonderdelen als u ze nodig heeft en kan desgewenst een technische instructie of basisopleiding verzorgen.

Meer weten?

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze eigen website.

Postadres
Keienbergweg 50 C/D, 1101GC, Amsterdam