Verified
+31 (0) 161 45 91 00 +31 (0) 161 45 91 00 
+31 (0) 161 45 91 99

Levens Cooking & Baking Systems is al ruim 60 jaar toonaangevend in de diverse disciplines van de professionele voedselbereiding en voedseluitgifte. Onder aanvoering van de derde generatie is Levens Cooking & Baking Systems nog altijd tweedelig ingericht.

Van complete keukens tot losse apparatuur

Behalve op de totaalinrichting van professionele keukens in de diverse marktsegmenten, richt Levens Cooking & Baking Systems zich op de productie, het vermarkten van en het onderhoudswerkzaamheden verrichten aan Levant bake-off-ovens en Leventi combisteamers. Eigenlijk draait het bij ons allemaal om het meedenken met en het vooruitdenken voor de klant. Kortom, een goede service is voor Levens Cooking & Baking Systems van essentieel belang.

Perfecte apparatuur voor diverse kanalen

Met als uitgangspunt dat de apparatuur duurzaam, gebruiksvriendelijk en energiebesparend moet zijn en over een dusdanig technisch vernuft moet beschikken dat het altijd de beste bereidingsresultaten geeft, ontwikkelt Levens Cooking & Baking Systems moderne, innovatieve voedselbereidingsmethodes voor de horeca, de food-to-go, de catering en het retail-kanaal. We leveren daarbij kwaliteit waar u op kunt bouwen.

Postadres
Postbus 103, 5126ZJ Gilze