Verified

Linum Europe BV is een toonaangevende importeur en totaaldistributeur van afgewerkte producten, componenten en toebehoren voor installateurs, fabrikanten en vakhandels in:

  • Horeca- en grootkeukeninrichtingen
  • Shops, bars en ijssalons
  • Professionele koel- en airco-installaties
  • Isotherme constructies en montages
  • Labo- en sectorspecifieke inrichtingen

Kwaliteit, dat telt!

Al meer dan twee eeuwen levert Linum Europe de koel-, catering- en foodservicesector internationaal erkende kwaliteitsproducten en kwaliteitsmerken.
Binnen het gamma Food Service Equipment van Linum Europe vindt u onder meer diverse bar- en buffettoebehoren zoals blenders en mixers (Hamilton Beach), presentatieschalen, isotherme containers en diverse rekstellingen voor koel- en vriescellen. Binnen het gamma Components & Construction verkoopt Linum Europe diverse onderdelen voor de koelmeubel-, bar- en grootkeukenbouw. Denk dan aan voorspoeldouches, koffiegruislades en nog veel meer.
Op onze site vindt u het complete aanbod en kunt u als installateur 24 uur per dag, 7 dagen per week via de handige E-Shop bestellen.

Plasti-Bac, onderdeel van Linum Europe

De divisie Plasti-Bac van Linum Europe biedt een ruim aantal voedingsgeschikte kunststof bakken, kratten, hygiënische paletten en recipiënten, geschikt voor een perfecte opslag en/of distributie van voedingswaren, glazen of vaatwerk. De vakhandelaar kan hierbij rekenen op een efficiënte logistieke service vanuit Linum Europe, een ruime productkennis, up-to-date informatie, een correcte verkooppolitiek en uiteraard de meest kwalitatieve kunststoffen van merken als Hamilton Beach, San Jamar en Linum. Het volledige overzicht van deze producten vindt u terug op: http://www.plastibac.nl.

Postadres
Oosterparkweg 35H, 2985 SX Ridderkerk