Verified
+31 (0) 162 42 69 31 +31 (0) 162 42 69 31 
+31 (0) 162 45 91 92 

Lubron Waterbehandeling BV heeft zijn werkzaamheden toegespitst op waterbehandeling. Al sinds 1978 houden wij ons bezig met de ontwikkeling, het ontwerp en de bouw van apparaten en systemen ter verbetering van de waterkwaliteit. Dit alles wordt geheel in eigen beheer en volgens de huidige Europese richtlijnen uitgevoerd.

Toonaangevend in Nederland

Lubron Waterbehandeling is al jaren hét adres voor eenieder die het belang inziet van waterbehandeling. Of u nu specifieke eisen aan uw water stelt als particulier of als grootkeuken, voor utilitair of industrieel gebruik, Lubron Waterbehandeling staat voor u klaar. Het werkgebied van Lubron houdt trouwens niet op bij de installatie van apparaten of systemen. Buiten eigen laboratoriumonderzoek, voeren wij namelijk ook periodieke controles van het productie- en proceswater op locatie uit. Bij Lubron Waterbehandeling voorzien we in een uitgebreid leverings- en dienstenpakket en voorzien we elke gewenste waterkwaliteit van een passend antwoord.

Service en kwaliteit

Lubron Waterbehandeling beschikt over een landelijk dekkend en VCA-gecertificeerd servicenetwerk en is ISO 9000 gecertificeerd. Behalve over onze hoofdvestiging in Oosterhout beschikt Lubron Waterbehandeling over dochterondernemingen in Engeland, België en Duitsland.

Postadres
Postbus 540, 4900AM Oosterhout