Verified
+31 (0) 180 64 43 66 +31 (0) 180 64 43 66 
+31 (0) 180 64 43 77 

Meiko Nederland is gespecialiseerd in professionele vaatwerk-spoelmachines en desinfectie-automaten. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen deze machines en automaten en zorgen daarmee voor een aanvulling op uw keuken.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit speelt een erg belangrijke rol binnen Meiko Nederland. We willen u alleen het beste bieden tegen een scherpe prijs. Meiko Nederland is hiertoe in staat dankzij onze vaktechnische bekwaamheid. Onze medewerkers hebben een uitgebreide technische kennis en we beschikken over een groot netwerk van verkoop, leveranciers en service. De service die u bij Meiko Nederland ontvangt, maakt dat uw apparatuur altijd goed blijft werken, maar mocht er toch een keer een storing voorkomen, dan wordt deze zo spoedig mogelijk opgelost. Onze monteurs staan altijd voor u klaar.

NVLG

Meiko Nederland is de trotse bezitter van een NVLG-keurmerk. Dit toont aan dat wij kwaliteit en een goede service leveren en dat onze deskundigheid zichtbaar is. Kortom, een aanschaf bij Meiko Nederland is een aanschaf waar u op kunt vertrouwen.

Postadres
Postbus 125. 2990AC Barendrecht