Verified
+31 (0) 36 532 07 10+31 (0) 36 532 07 10
+31 (0) 36 532 08 84

Nu-Air Ventinox is dé expert op het gebied van luchtbehandelingssystemen en ventilatiesystemen voor grootkeukens. Daarnaast is Nu-Air onder meer actief op het gebied van geur- en vetbestrijding. We leveren een compleet programma, waarmee een gezonde werkomgeving gecreëerd kan worden.

Innovatie

Bij Nu-Air staat de klant centraal en is onze belangrijkste drijfveer het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij zijn we constant bezig te innoveren. Tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten staat duurzaamheid voorop. Enkele voorbeelden van door Nu-Air nieuw ontwikkelde producten zijn de regeneratie ontgeuringsunit en de EcoJet, een hoog rendement, energiebesparende afzuigkap. De producten van Nu-Air sluiten goed aan op de behoeften van de markt en dit vertaalt in een steeds groter wordende vraag.

Eigen fabrieken

Systemen voor luchtbehandeling en ventilatie worden door Nu-Air volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is het ook mogelijk in te spelen op een specifieke bestelling. De systemen onderscheiden zich van andere door hun betrouwbaarheid, compleetheid en duurzaamheid. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag en de drang naar duurzaamheid heeft Nu-Air onlangs een deel van het machinepark vernieuwd en is er geïnvesteerd in duurzame en milieubewuste aandrijftechnieken. Dit sluit goed aan bij het streven van Nu-Air naar een zo laag mogelijk energieverbruik en het gebruik van zoveel mogelijk recyclebare materialen. Niet alleen in het productieproces, maar ook bij de geleverde producten, zodat de eindgebruiker hiervan eveneens de duurzame vruchten plukt.

Postadres
Bolderweg 57, 1332BA Almere