RHIMA Nederland B.V. te Soest is leverancier van professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie. Of wij nu een stand-alone voorlader of een volledig geïntegreerd vaatwassysteem installeren, ons doel is altijd hetzelfde: het vaatwasproces optimaliseren ten aanzien van kwaliteit, efficiency, exploitatiekosten, arbeidsomstandigheden en milieu.

Vanuit onze thuisbasis in Soest organiseren wij al onze activiteiten. Onze ruime showroom laat ons ruime assortiment vaatwassystemen en – concepten zien. Hier zijn ook onze machine- en onderdelenmagazijnen: vrijwel alle ééntanksmachines, onderdelen en aanverwante producten hebben we hier liggen. Ook organiseren wij in onze instructieruimtes trainingen en workshops: we leiden onze eigen servicemonteurs op, geven trainingen aan dealers en klanten en faciliteren bijeenkomsten van relaties.

Wij zien onszelf niet alleen als specialist in vaatwasmachines, maar ook als specialist in de vaatwascyclus. Wij adviseren daarom niet alleen over de beste vaatwasmachine, maar ook over de inrichting van de logistiek daaromheen (transportwagens, korven, transportbanden, omgekeerde osmose apparatuur, vaatwasmiddelen, waterontharders, etc.). Met aandacht voor milieu en innovaties.

RHIMA heeft ook vestigingen in België en Duitsland.