Verified
+31 40 20 73 200+31 40 20 73 200
+31 40 20 73 220

Wie is Smeva?

Smeva levert al bijna 100 jaar hoogwaardige commerciële koeloplossingen. We beloven onze klanten (meer) rendement door het optimaliseren van versbeleving. Dit doen we onder andere voor (fast)food- en hotelketens, dagverswinkels, speciaalzaken, supermarkten, zorg & dienstverlening, horeca, catering, groothandel, producenten van eten en drinken, tankstations en industrie. Smeva is producent van bedieningstoonbanken en koel- en vriespanelen. Sinds 1964 importeert Smeva diverse merken koel- en vriesapparatuur voor zowel eigen projecten als levering aan dealers.

Vanuit ons hoofdkantoor in Valkenswaard worden onze klanten in de gehele Benelux bediend en zorgen wij o.a. voor een advies, een ruim en kwalitatief goed productenpakket, logistieke dienstverlening, installatie, opslag en service. We hebben de beschikking over een eigen distributiecentrum en houden een ruime voorraad stekkerklare apparaten, waardoor we praktisch alle koelapparatuur direct uit voorraad kunnen leveren. Desgewenst verzorgen wij het complete koeler- en vriezermanagement van uw apparatuur.

Van stekkerklare gebaksvitrine tot turn-key oplevering

Of het nu gaat om het inrichten van een complete retail outlet, pompshop, de keuken van een ziekenhuis of een restaurant, of het leveren van speciale koelapparatuur aan de food- of drankindustrie, Smeva is uw koel-technische partner. Wij werken nauw samen met diverse koel-technische installateurs, interieurbouwers en grootkeuken bedrijven. Desgewenst kunnen projecten turn-key aangenomen en opgeleverd worden.

Landelijk dekking Service dienstverlening

Smeva heeft een grote, landelijk opererende serviceorganisatie die VCA** en F-gassen gecertificeerd is. Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar en bij urgente storingen zijn wij binnen 4 uur ter plaatse.

Postadres
Postbus 30, 5550AA Valkenswaard