Verified
+31 (0) 50 542 56 77 +31 (0) 50 542 56 77 
+31 (0) 50 541 83 47

Techno Horeca Grootkeukenspecialist is expert op het gebied van grootkeukens en grootkeukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor advies, de verkoop en de plaatsing van uw grootkeuken. Daarnaast zijn wij uw partner voor de service en het onderhoud van uw (bedrijfs)keuken. Techno Horeca levert als grootkeukenspecialist keukenapparatuur voor grootkeukens bij zorginstellingen, facilitaire horeca, bedrijfsrestaurants, onderwijsinstellingen en overige horeca-ondernemingen met een professionele keuken.

Projecten en Verkoop

Onze projectafdeling maakt graag een uniek ontwerp voor uw (bedrijfs)keukeninrichting en kan hierbij vertrouwen op 20 jaar aan ervaring. Tijdens het ontwerpen houden we rekening met uw wensen en de geldende wetgeving, voorschriften en regels. Voor deskundig advies bent u bij Techno Horeca Grootkeukenspecialist dus aan het juiste adres.

Producten en service

Alle producten die door Techno Horeca Grootkeukenspecialist worden geleverd zijn A-merk-producten en dus alleen van de beste kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets mee zijn, dan staan de mensen van onze serviceafdeling voor u klaar. Zij zijn – indien nodig – 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Kortom, Techno Horeca is de grootkeukenspecialist waar u terecht kunt voor:

  • Deskundig advies voor topkwaliteit grootkeukenapparatuur
  • Het ontwerp en ontwikkeling van complete (bedrijfs)keukeninrichting in eigen beheer
  • A-merk-keukenapparatuur en horecabenodigheden
  • Onderdelen voor grootkeukenapparatuur
  • Een 24/7 service (9 servicebussen en servicemonteurs)
  • Reparaties aan alle grootkeukenapparatuur

Leasecontracten

Sinds 2012 is ook mogelijk voor (groot)keukenapparatuur interessante leasecontracten af te sluiten. U merkt het, er is vanalles mogelijk bij Techno Horeca, uw ideale grootkeukenspecialist.

Postadres
Postbus 5107, 9700GC Groningen