Verified
+31 (0) 413 31 14 11+31 (0) 413 31 14 11
+31 (0) 413 31 14 25'

Van Zutphen Koelvriesservice is al bijna 25 jaar actief op gebied van plaatsing, onderhoud en reparatie van grootkeukenapparatuur en -installaties. Het bedrijf bestaat uit 4 verschillende divisies met ieder een eigen specialisatie.

De devisies zijn:

  • Grootkeuken Service: voor alles op het gebied van onderhoud, reparaties en storingen aan grootkeukenapparatuur. Ook voor plaatsingen, verbouwingen en/of diverse aanpassingen aan uw grootkeukenapparatuur kunt u bij Van Zutphen Koelvriesservice terecht.
  • Vending Service: voor alles wat betrekking heeft op bijvoorbeeld snack-, snoep- en koffieautomaten. Denk dan aan het plaatsen, onderhouden en repareren van automaten.
  • Koelvries Service: voor alles op het gebied van onderhoud, reparaties en storingen aan koelvriesapparatuur. Van Zutphen Koelvriesservice geeft graag objectief advies bij aankoop of de vervanging van apparatuur.
  • Duurzame Energie en Duurzaam Water: Van Zutphen Koelvriesservice houdt zich bezig met de ontwikkeling van wind- en zonne-energiesystemen en wil zo verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst. Huidige energie is immers eindig en veroorzaakt vaak vervuiling. Ook ontwikkelt Van Zutphen Koelvriesservice systemen voor de reiniging en ontsmetting van water. Onze technisch specialisten zullen de installatie en het onderhoud van deze systemen gaan verzorgen.

Certificeringen

Het gehele bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001 – 2008, Arbo NEN 3140, VCA* en F-gassen.

Postadres
Binnenveld 11, 5462GK Veghel