Verified
+31 (0) 544 47 64 76 +31 (0) 544 47 64 76 
+31 (0) 544 47 64 77 

Veld Koeltechniek in Groenlo is al sinds 1960 een toonaangevend bedrijf op het gebied van koudetechniek. Onze vakkundige en gemotiveerde mensen installeren en leveren innovatieve koel- en vriesoplossingen, waarbij aandacht voor energie, milieu, duurzaam ondernemen (MVO) en veiligheid centraal staan.

Betrouwbaar en veilig

De koel- en vriesoplossingen van Veld Koeltechniek garanderen u optimale bedrijfszekerheid en veiligheid. Onze producten zijn van de beste kwaliteit, dankzij onze keuze voor gerenommeerde merken en de productie die geheel in eigen beheer is. Koel- en vriesoplossingen van Veld Koeltechniek ondergaan scherpe controles die ervoor zorgen dat u kunt vertrouwen op uw aanschaf.

Onderhoud en reparatie

Koel- en vriesinstallaties functioneren het best bij regelmatig onderhoud. Hierdoor blijven de kosten laag en kunt u langer genieten van uw aanschaf. Door (preventief) onderhoud verlengt u namelijk de levensduur van uw koel- en vriesinstallatie. Veld Koeltechniek is graag uw partner bij het onderhouden van en de service aan uw koelapparatuur. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan is Veld Koeltechniek direct in staat uw apparatuur te repareren.

Onze afnemers

Tot de klanten van Veld Koeltechniek behoren retailorganisaties, de horecasector, de procesindustrie en vleesverwerkende industrie, grootkeukens, koeltechnische installatiebedrijven, totaalgroothandelaren non-food- en food-bedrijven, koel-en vrieshuizen en logistieke dienstverleners.

Postadres
Postbus 38, 7140AA Groenlo