Verified
+31 (0) 30 608 41 41 +31 (0) 30 608 41 41 
+31 (0) 30 608 41 42 

Woertman Nederland is een gespecialiseerd leverancier van horeca- en bakkerijapparatuur met een hoge kwaliteitsstandaard, een hoog rendement en een ongekend gebruiksgemak.

Kwaliteitsproducten en uitstekende service

Door jarenlange ervaring realiseert Woertman Nederland zich dat continuïteit en rentabiliteit voor een horeca- en bakkerijondernemer van groot belang zijn. Daarom hebben we ons enerzijds toegelegd op de verkoop van uitsluitend apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, waardoor uitval tot een minimum wordt beperkt. Anderzijds maakt onze specialisatie het mogelijk om onze klanten goed en passend te adviseren en om een uitstekende service te verlenen.

Ons assortiment

Woertman Nederland bedient de Nederlandse markt en hiervoor beschikken we over een kantoor met magazijn centraal gelegen in Nederland, in Nieuwegein. Dit maakt het mogelijk vrijwel alle apparatuur uit voorraad te leveren. Woertman Nederland is een familiebedrijf dat bijna 40 jaar geleden is begonnen met de verkoop van en service aan Sanomat slagroomautomaten. In de afgelopen jaren is er een aantal specifieke producten aan ons assortiment toegevoegd. Woertman Nederland biedt nu 6 verschillende soorten producten:

  • Sanomat slagroomautomaten
  • Zummo en Zumoval sinaasappelpersen
  • Vitamix blenders
  • Panasonic magnetronovens
  • Winterhalter vaatwassystemen
  • Irinox blast chillers en shock freezers

Ook aan u zou Woertman Nederland graag apparatuur willen leveren en we hopen u daarom binnenkort van dienst te mogen zijn. U kunt rekenen op een betrouwbaar en compleet advies passend bij uw wensen en budget.

Postadres
Postbus 1333, 3430BH Nieuwegein