In samenwerking met OTIB en ROC Midden Nederland heeft de NVLG opleidingen gerealiseerd, speciaal voor de grootkeukentechniek. Deze zijn ontwikkeld om zowel jongeren als zij- instromers enthousiast te maken voor dit specifieke vakgebied. Jongeren en personen uit andere technische vakgebieden kunnen zich laten scholen tot expert in de grootkeukentechniek.

Installeren

De cursus brengt je in de wereld van apparatuur en installaties voor professionele grootkeukens. Maak kennis met het leveren, plaatsen, installeren van specifieke grootkeukenapparatuur bij gebruikers die in totaal miljoenen maaltijden per dag produceren. Aan de slag als grootkeuken expert?

Meer informatie

Service & Onderhoud

Verricht preventief en correctief onderhoud en herstel storingen van grootkeukenapparaten en onderdelen. Draag de verantwoordelijkheid voor zowel kwaliteit als de voortgang van de uitvoerende werkzaamheden en werk volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid en milieu.
Aan de slag als service en onderhoudsmonteur?

Meer informatie

VCA-Basisveiligheid

Het certificaat VCA-Basisveiligheid heeft zich de laatste jaren bewezen als meest erkende certificaat op het gebied van veiligheid en is bovendien voor alle branches toepasbaar.

Meer informatie

NEN-3140: VOP

Val jij in de categorie IT, procesoperators, mechanisch monteurs, huismeesters of conciërges en voer je dagelijks ongecompliceerde elektrotechnische werkzaamheden uit?

Meer informatie

HACCP

Leer alles over de processen in een horecabedrijf zoals inkoop, opslag, bereiding, presentatie, regelgeving  voor de basisvoorwaarden? Volg de verkorte HACCP cursus!

Meer informatie