De Nederlandse Vereniging van Leveranciers voor Grootkeukenapparatuur (NVLG) is één van de 45 brancheorganisaties van FME- CWM, de overkoepelende brancheorganisatie voor de technologische industrie waarbij ruim 2.200 technologische bedrijven in Nederland aangesloten zijn. De NVLG vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt.  In de brancheorganisatie voor grootkeukenapparatuur zijn ca. 30 bedrijven verenigd. De NVLG heeft zich ontwikkeld tot dé gesprekspartner van de overheid en stakeholders in de markt als het gaat om grootkeukenapparatuur. Zo wordt de NVLG nauw betrokken bij nieuwe wet-en regelgeving.

Onze Overtuiging

Bewustwording, inspiratie en kennisontwikkeling leidt tot impact.

Door inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen, trends en wijzigingen in wet en regelgeving zijn NVLG leden bewust van veranderingen in de markt. Nieuwe invalshoeken, verhalen en visie inspireren onze leden te innoveren. Dit doen we door te kijken naar andere markten, verdienmodellen en vooruitstrevende organisaties. Om in te spelen op een veranderende markt is het opzoeken, ontwikkelen en delen van kennis cruciaal. De NVLG helpt haar leden hiermee.

Bewust, geïnspireerd en up-to-date qua kennis zijn onze leden autonoom in hun handelen en toekomstbestendig in bedrijfsvoering. Leden participeren actief bij de NVLG en gezamenlijk maken wij blijvende impact binnen de branche en maken wij onze leden toekomstbestendig!

De NVLG verwelkomt graag nieuwe leden die onze missie, visie en overtuiging delen.

Bestuur NVLG

Bart Jasperse

Voorzitter

MEIKO Nederland

Harro Moens

Vice- voorzitter

Veld Koeltechniek

Andre van Gog

Bestuurslid

Nu-Air

Martin van Rossum

Bestuurslid

Woertman Nederland

Bas van Montfoort

Bestuurslid

Electrolux Professional

Secretariaat NVLG

Remi Hompe

Branchemanager

Elsa van der Zwan

Communicatiemanager

Marlous Verheijen

Communicatiemedewerker

Jose de Wilde

Secretaresse